Gå til hovedindholdet
MENU
Aula_close Layer 1

Yoga & Mindfulness

Velkommen til yoga & mindfulness-linjen!       

På yoga og mindfulness skal vi lave en masse yoga, afspænding og meditation. Men vi skal også grine, tale og have det hyggeligt sammen😊

Hvis du har lyst til at bruge din krop og finde mere indre ro, er linjen absolut noget for dig. Vi styrker både kroppen og dit sind, så du hviler mere i dig selv - og tør lidt mere. Du skal lære at trække vejret dybt, så du få mere ro på nervesystemet og øger evnen til at koncentrere dig.

Du bliver mere smidig, udholdende og får en flottere kropsholdning!

Vi skal prøve forskellige former for yoga på workshops og med gæstelærere, og så skal vi meditere og lave øvelser, der styrker selvværdet.

Det bliver skønt - og du behøver ikke være smidig, stærk, i god form eller have prøvet yoga før. Alle er velkomne, og vi starter helt fra bunden. Alle er unikke, og der er ingen sammenligninger, når man laver yoga. Alle laver det så godt, som man kan, og det er præcis som det skal være - helt perfekt!

I linjefagsugen i foråret, tager yoga og mindfulness holdet på et såkaldt yogaretreat. Der skal i den forbindelse påregnes en egenbetaling på 2500 kr.
 

Elever, der laver yoga.