Gå til hovedindholdet
MENU
Aula_close Layer 1

Idræts- og fritidslinjen

i

Engagement - Samhørighed - Mestring - Anerkendelse

Idræt og Friluftslinjen kommer du til at afprøve en masse forskellige idrætsgrene og bevægelses former. Vi arbejder med årstidernes skifte, og udfordrer dig og din krop psykisk såvel som fysisk i samspil med disse. 

Vi tager udgangspunkt i discipliner, du kan dyrke i Hillerød nærområde, hvor der er rig mulighed for sidenhen selv at dygtiggøre dig sammen med andre. Tidligere har vi brugt svømmehallen, Frederiksborg hallen, banerne omkring Frederiksborg hallen, Streetlab, Esrumsø, Isefjorden, københavn, Smiley Fitness og Øresund 

Her kan du opleve: Mountainbike, kajak, Stand up paddle, Ultimate frisbee, Basketball, Svømme/livredder træning, løb, volleyball, dodge Ball, surf, vinterbadning, klatring, obstacle course race, orienteringsløb, Boxing fitness,  

Deltagelse på linjen kræver ikke at du i forvejen er en hærdet idrætsudøver eller friluftsmenneske, men undervejs kræver det gå på mod og vilje til at tage udfordringer op. Men sætter du pris på kammeratskab, høj puls, teknisk og taktisk udfordring er Idræts og Friluftslinjen noget for dig. 

Linjeturen ligger i foråret, det giver mange muligheder, den har indtil nu ligget på en idrætshøjskole, men mulighederne er mange. 

I forbindelse med linjen og turene vil der være en egenbetaling på 2500kr. 

”Super linje til personer, som vil tage et skridt videre i sin træning, og som har et fighterhjerte.”
                                           Anders 

Det danner et utrolig godt kammeratskab, når man står ansigt til ansigt med de samme udfordringer"

                                           Emil