Gå til hovedindholdet
MENU
Aula_close Layer 1

Gymnasieforberedende klasse

Har du et stærkt ønske om at få en gymnasial ungdomsuddannelse? 

Er du uddannelsesparat, men skal have forbedret dine karakterer? 

Så kunne den gymnasieforberedende klasse være noget for dig.  

I den gymnasieforberedende klasse arbejder vi målrettet og struktureret på, at du udvikler dig fagligt og lærer de nødvendige studiekompetencer for at komme derhen, hvor du gerne vil. Du kommer til at arbejde med planlægning, strukturering og udførsel af skolearbejde. 

Skolen samarbejder med gymnasierne og VUC i Hillerød om at tilrettelægge undervisning i en uges brobygning for dig og dine med studerende, som foregår på 3 forskellige gymnasiale uddannelsesinstitutioner. Du vil her opnå en reel indsigt i, hvad en gymnasialuddannelse er. Du vil opleve, hvad indholdet er, hvor meget du skal læse, hvor mange lektier er der. Du vil få en større viden om, hvilke krav der stilles i uddannelserne, og hvordan de adskiller sig fra hinanden. 

Har du en drøm, et ønske om at gennemføre en gymnasial ungdomsuddannelse, så hjælper vi dig her med at gøre drømmen til virkelighed. Vi arbejder med at gå fra tanke til handling. Vi lærer dig, hvordan du skal prioritere og foretage valg, der hjælper dig til at realisere den fremtid, du ønsker. 

Det er en klasse, hvor man gør en stor indsats hver dag. Vi kan ikke bære dig eller gå i mål for dig. Du skal selv tilbagelægge distancen. Med højt kvalificerede lærere, der varetager undervisningen og sikrer et højt fagligt og pædagogisk niveau, er det muligt for dig at realisere dit mål.  

Er du personligt og socialt parat, så grib chancen, kast dig ud i det og klø på.